Για μέγιστα αποτελέσματα χρησιμοποιείτε όλα τα προϊόντα του προγράμματός σας καθημερινά και με συνέπεια.
Έχουμε δει ότι 10 μέρες συνεπούς χρήσης κάνουν μία τεράστια διαφορά στα αποτελέσματα που θα μπορέσετε να δείτε και στη ζυγαριά αλλά και στη μεζούρα.

Δεν χρειάζεται να το κάνετε για πάντα, αλλά εάν μπορείτε να είσαστε πραγματικά συνεπείς και να μην κλέβετε για δέκα μέρες το σώμα σας θα μπει στη λειτουργία της θερμογένεσης και της καύσης λίπους και θα αισθάνεστε πραγματικά λες και το βάρος φεύγει σαν νερό.

Σημείωση: Όλοι οι άνθρωποι είναι διαφορετικοί και εάν κάνετε δίαιτες συχνά, εάν χρησιμοποιείτε πολλά φάρμακα, καπνίζετε ή πίνετε τακτικά αλκοόλ, τα αποτελέσματά σας μπορεί να αργήσουν περισσότερο. Απλά κάντε υπομονή, θα δουλέψει για σας και θα αισθάνεστε καλύτερα παρά ποτέ εδώ και πολύ καιρό.

Νερό, νερό -- κάνει πραγματικά τη διαφορά. Η συνιστώμενη ποσότητα νερού που χρειάζεται το σώμα μας καθημερινά για το ιδανικό μας βάρος είναι 2 λίτρα ημερησίως. Για απώλεια βάρους χρειάζεται να πίνουμε περισσότερο.

Προσέξτε: Εάν είσαστε συνηθισμένοι να πίνετε 1 ποτήρι νερό την ημέρα, απλά προσπαθήστε να φτάσετε τα 8.
Μην το κάνετε από την μία μέρα στην άλλη γιατί θα σας φανεί δύσκολο. Σας συνιστούμε να πάρετε ένα μπουκάλι νερού του 1,5 λίτρου.
Γεμίστε το πρωί και προσθέστε 2 κουταλάκια του γλυκού Στιγμιαίο Ρόφημα Βοτάνων.
Προσπαθήστε να τελειώσετε το μπουκάλι έως το απόγευμα και συμπληρώστε άλλα 2 ποτήρια νερό έως το βράδυ.
Το νερό που πίνετε με το Στιγμιαίο Ρόφημα βοτάνων μετράει, αλλά τα αναψυκτικά και οι χυμοί φρούτων δεν μετράνε.

Το λίπος θα μετατρέπεται σε νερό στο σώμα σας και χρειάζεται να το ξεπλύνετε από το σώμα σας για να έχετε τα μέγιστα αποτελέσματα απώλειας βάρους και πόντων. Ο μόνος τρόπος να το κάνετε αυτό είναι πίνοντας νερό.
Αλλιώς παραμένει στο σώμα σας μαζί με όλες τις άλλες τοξίνες που ξεπλένουν τα βότανα οι οποίες μπορούν να προκαλέσουν πονοκέφαλο και να φτάσετε εύκολα σε πλατό.

Βεβαιώνεστε ότι τρώτε 3 γεύματα την ημέρα. Μην παραλείπετε γεύματα. Ένα σέικ μετράει ως ένα γεύμα.
Ακόμη κι αν σκέφτεστε ότι μπορεί να φάτε έξω αργότερα, πάρτε το σέικ σας. Θα σας εμποδίσει να φάτε υπερβολικά συν του ότι περιέχει συστατικά που βοηθάνε στην καύση του λίπους τα οποία θα συνεχίζουν να σας βοηθάνε να χάσετε βάρος και η πρωτεΐνη και τα θρεπτικά στοιχεία που περιέχει θα σας βοηθήσουν να αισθάνεστε καλά και υγιείς.
Σας συνιστούμε να παίρνετε το σέικ σας το πρωί και το βράδυ για μέγιστη απώλεια βάρους.

Έτσι, εάν παίρνετε το κυρίως γεύμα σας το μεσημέρι, θα έχετε όλο το απόγευμα και το βράδυ για να το κάψετε.
Εάν για προσωπικούς σας λόγους χρειάζεται να πάρετε τα σέικ σας το ένα μετά το άλλο, για πρωινό και μεσημεριανό, συνοδεύετε το μεσημεριανό σας σέικ με μία φρέσκια σαλάτα. (Μην το παρακάνετε μ' αυτό - είσαστε λογικοί - όχι κρεμώδεις σάλτσες, τυριά και αυγά).

Τα σέικ σας θα σας κρατήσουν περισσότερο εάν προσθέσετε την Σκόνη Πρωτεΐνης στο κανονικό σας Θρεπτικό Πρωτεϊνούχο Ρόφημα.

Επίσης εάν τα φτιάξετε με γάλα ρυζιού ή σόγιας, τα οποία μπορείτε να βρείτε στο σούπερ μάρκετ, συνήθως στον διάδρομο που βρίσκονται οι υγιεινές τροφές, θα παρατηρήσετε ότι θα αισθάνεστε χορτάτοι για περισσότερο.
Είναι ένας φανταστικός τρόπος να φτιάχνετε τα σέικ σας.
Έχει πολύ ωραία γεύση, ιδιαίτερα όταν χρησιμοποιείτε τις συνταγές που σας προσφέρουμε, συν του ότι είναι ένα ιδανικό υποκατάστατο του γάλακτος, το οποίο φέρνει φούσκωμα σε πολλούς ανθρώπους.